Verzend- en retourbeleid

 

RETOURNEREN

Is je bestelling niet helemaal wat je er van verwacht? Jammer, maar het is natuurlijk geen probleem om (een deel van) je bestelling te retourneren. Je hebt bij Shoe Date de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de factuurdatum.

Vul bij het retourneren altijd goed de gegevens op het retourformulier in. Het invullen van het factuurnummer is hierbij van groot belang. Zonder factuurnummer kunnen wij de retourzending niet verwerken. 

Houd er rekening mee dat Shoe Date de retourzendingen alleen in behandeling kan nemen als deze in originele staat bij ons binnenkomen, inclusief de labels & verpakkingen. Artikelen die beschadigd en/of gebruikt zijn, kunnen door ons worden geweigerd en teruggestuurd.

Let op! De kosten die je moet maken om een artikel te retourneren zijn voor eigen rekening. Daarnaast zijn wij genoodzaakt om pakketjes met onvoldoende frankering niet aan te nemen. Zorg er dus voor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Wanneer je er voor kiest om je pakketje retour te sturen, zorg er dan voor dat je altijd je PostNL Track&Trace code bewaart tot je retour verwerkt is.

Is de kleur of maat van je artikel niet goed of naar wens? Dat is geen probleem! Volg voor de omruilprocedure onze reguliere retourprocedure maar geef op het retourformulier goed aan dat het om ruilen in plaats van retourneren gaat en welk artikel je vervolgens wenst te ontvangen. Dit artikel wordt vervolgens naar je opgestuurd, mits deze bij ons op voorraad is. Is dit niet het geval? Dan storten wij het geld naar je retour!

Retourneren is heel simpel. Je stuurt de artikelen inclusief de pakbon retour naar het onderstaande adres:

SHOEDATE • GALLERIJ 33 • 5401GC • WINKELCENTRUM UDEN     

Vul hierbij altijd goed de gegevens op het retourformulier in. Het invullen van het factuur/ordernummer is hierbij eigenlijk het belangrijkste.

Zodra je retourzending bij ons binnen is, storten wij het bedrag direct terug op de bankrekening waarmee de bestelling is betaald. Het terugstorten gebeurt op de dag dat het pakketje bij ons binnen is en wordt geregeld via Stichting Mollie. Om die reden zal het geld altijd een dag later op je rekening te zien zijn.

 

© 2017 - 2022 SHOEDATE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel